Kattoremontit Salon ja Turun seudulla

Remontoimme ikääntyneet katot, asennamme myös uudet

Vaurioitunut, vanha katto voi pahimmillaan päätyä niinkin huonoon kuntoon, että sadevesi pääsee sisälle rakenteisiin aiheuttaen kosteusvaurioita, mikä johtaa yleensä mittavaan homesaneeraukseen. Kun katon kunnon tarkastaa säännöllisesti ja hoitaa tarvittavat kunnostukset hyvissä ajoin, säästää tulevaisuuden remonteissa, kustannuksissa ja jopa terveysongelmissa. 

Remonttipalvelujen ammattilaisina tilaat pelti- ja tiilikattojen kattoremontit turvallisin mielin meiltä Salon, lähikuntien ja Turun alueilla. Tarjoamme kattoremonttisi kokonaisvaltaisena palveluna taatusti monien kattojen kokemuksella. Myös katon asennus uudiskohteisiin, peltikaton maalaustyöt ja räystäiden sekä kattoturvatuotteiden (kattotikkaat, palotikkaat, lumiesteet ym.) uusiminen onnistuu. 

Pyydä ilmainen arvio ja tarjous, johon et varmasti pety! 

Ota yhteyttä >>

Katon asennus uudiskohteeseen

Myös rakenteilla olevan omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin katon asennuksessa voit kääntyä meidän puoleemme. Asennamme niin peltikatot, tiilikatot kuin huopakatot kestävin menetelmin, jolloin katto suojaa rakennustasi, kuten myös sinua, rankoiltakin sään riepotuksilta. 

Hankimme tarvittavat kattomateriaalit aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja käytämme parhaiksi havaittuja työvälineitä sekä -tapoja. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä tarkkaan työskentelyyn takaa kattotöidemme laadukkaan tuloksen.

Kotitaloudet ja yritykset – kattoremontit ja uudiskohteiden kattoasennukset ovat vain puhelinsoiton sekä ilmaisen arviomme päässä! Otathan yhteyttä, niin kartoitetaan kohteesi. 

Ota yhteyttä >>