Remonttipalvelut Salon ja Turun seudulla

Kaikki kodin remontit helposti samasta talosta

Eli meiltä! Pienremontti tai koko huoneiston saneeraus, sisällä tai talon ulkopinnoilla, meillä on oikeat menetelmät ja kokemus kestävään, kauniiseen lopputulokseen. Olemme tarjonneet remonttipalveluja Salon seudun asukkaille jo vuodesta 2007, työskentelemme myös Turun alueella. 

Teemme paljon huoneistoremontteja, joissa uudistetaan esimerkiksi kaikki lattiapinnat ja seinät. Toteutamme niin ikään osaremontteja kuten keittiöremontteja, märkätilasaneerauksia ja paljon muuta. Korjaamme myös julkisivut, ja teemme kattoremontit mukaan lukien uudiskohteiden kattoasennukset. 

Remontti on oiva tapa nostaa kohteesi arvoa ja viihtyisyyttä sekä päivittää tilat tähän hetkeen. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, millaiseen suuntaan haluaisit kotiasi kunnostaa!

Ota yhteyttä »

 

Huoneistoremontti mahdollistaa sinulle

Kylpyhuone- ja saunaremontin, keittiöremontin, lattiatyöt, maalaustyöt sekä monia muita remonttipalveluja. Lue sivuiltamme lisää!

Kattoremontit teemme

Pelti- ja tiilikatoille vanhoihin taloihin, mutta asennamme myös uudet katot kattoturvatuotteineen, kun rakenteilla on uudiskohde. Julkisivuremontitkin hoituvat. Lisätietoa löydät kattoremontti-sivulta.

Tottakai voit aina kysyä suoraan meiltä sen enempää sivuillamme surffaamatta, me kerromme mielellämme lisää siitä, mitä voimme remonttipalveluiltamme tarjota. Tarjouksenkin laadimme sinulle ilomielin.

Ota yhteyttä »