Huoneistoremontit Salon ja Turun alueilla

Joka tilaan, pintaan ja toiveeseen

Remonttipalveluihimme kuuluvat huoneistoremontit ovat aivan kaikenlaisten kotien kunnostustoiveisiin. Niihin, kun pinnat alkavat olla vanhoja ja rapistuneita tai kun niitä halutaan uusia muuten vain erilaista sisustusta ideoitaessa. Meiltä saat huoneistojen remontit kerrostalo- ja rivitalokohteisiin, myös omakotitaloihin vuodesta 2007 kertyneellä kokemuksella Salon ja Turun seudulla. 

Toteutamme avaimet käteen -palveluna

  • Kylpyhuone- ja saunaremontit sisältäen kaikki tarvittavat sähkö- ja lvi-työt.
  • Keittiöremontit täysivaltaisesti kodinkoneita myöten tai vain osittain, aina modernista maalaisromanttiseen ja vintageen, mitä toivotkaan. 
  • Lattiaremontit parketin, laminaatin ja laattojen asennuksilla juuri sinun perheesi käytön tarpeisiin.
  • Maalaustyöt sisäseinistä julkisivuun tavalla, joka on takuulla on kaunis, siisti sekä kestävä.
  • Muut remontit listoituksista muurauksiin, ikkuna- ja oviremontteihin, pieniin viimeistelyihin sekä isomman työn tarpeisiin.
  • Myös kattoremontit sekä uudisrakennusten kattoasennukset. 

Mitä sinun luonasi on tehtävä? Kerro meille!

Ota yhteyttä »

Parantaa asumisviihtyisyyttä, nostaa asunnon arvoa

Näin remontti vaikuttaa, kun se tehdään laadukkaalla työllä, joka sekä näyttää kauniilta että on myös toteutettu elämistä ja aikaa kestävin menetelmin. 

Meidän käsissämme huoneistoremontit tehdään pitkällä kokemuksella. Olemme olleet alalla lähes 15 vuotta, mikä kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja samalla myös aidosta "rakkaudesta lajiin". Pyydä tarjous suoraan tai kysy ensin lisää palvelumme mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä »