Keittiöremontit Salon seudulla

Onko keittiösi ahdas, laskutilaa huonosti vai loppuvatko säilytystilat kesken?

Me autamme. Kokonaisvaltainen keittiöremontti on oikein toteutettuna kustannustehokas ja lopputulos juuri Sinun tarpeillesi räätälöity. Oli kyseessä sitten sinkkuihminen tai suurperhe, keittiö on kodin sydän jossa perheen ja ystävien kesken tulee vietettyä paljon aikaa. Mikset siis päivittäisi keittiötäsi tarpeillesi sopivaksi? Remontoimme vanhaa tai asennamme kokonaan uuden, juuri sinun toiveittesi mukaan.

Keittiöremontilla tarkoitetaan yleensä pintojen, kaapistojen ja jopa kodinkoneiden uusintaa. Toki, jos olemassa olevat kodinkoneesi ovat kunnossa, voimme mitoittaa uuden keittiösi niiden mukaan. Meiltä onnistuvat saarekkeet joihin saat upotettua keittotason, astiapesukoneen, mikron ja uunin, jotka yleensä vievät turhaan laskutilaa keittiössä. Erilaiset kaapisto- ja säilytystilaratkaisut voivat olla ratkaisu iänikuiseen säilytystilan puutteeseen, esimerkiksi katonrajaa kiertävä kaapisto tuo tilaa kaappeihin säilyttäen arkena tarpeettomat astiat, kulhot ja maljakot.

Linjakkaat, modernit keittiöt tai lämpimät vaikkapa puuhellalla varustetut vintage keittiöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti meiltä!